Monteringsvejledning

Sådan monteres vore dørgreb:

 

Monteringen sker nemmest ved at montere hele dørgrebssættet i døren. Husk at sætte messing-styrebøsningerne på firkantpinden. Ret dørgrebshalsene til (det er vigtigt, at de sidder lige langt inde og lige højt på begge sider af døren) og skru dem derefter fast.

Nogle gange må man file firkanthullet i låsen lidt op med en 6mm firkantfil, for at få firkantpinden gennem låsen.

Med begge dørgreb siddende på firkantpinden måles den overskydende længde af pinden. Denne overskydende længde saves af enden på firkantpinden. Graterne tages af med en fil.

Med et NYT 4 mm bor mærkes ned på firkantpinden gennem hullet i det løse dørgreb. Grebet tages af, og hullet bores vinkelret, helt gennem 8 mm pinden. Grebet sættes på igen, og 4 mm låsepinden bankes i. Husk "modhold" i form af en anden hammer.

Til sidst monteres de 2 skruer i dørgrebsenderne.

Hvis støbejernsbeslagene skal males, anbefales det først at rense dem godt af med terpentin, da de efter fremstillingen er behandlet med et tyndt lag olie som rustbeskyttelse.

Tip: På hårdttræ dørgrebene kan man, lige inden låsepinden bankes i, forsigtigt rette hullet til, ved at stikke boret, med lave omdrejninger, ned gennem dørgrebet og ned gennem firkantpinden. Med låsepinden halvt slået i, prøves der, om dørgrebet "hænger". Hvis det er tilfældet, trækkes låsepinden ud igen, grebet tages af, og der files lidt af enden på dørgrebshalsen. Det hele samles igen.

Hvis du har problemer med monteringen, monterer vi til fast pris på Sjælland. Pris: kr 375,- for det første sæt, derefter kr 250,- pr. sæt for de efterfølgende sæt.

OBS. Vi kører dog kun ud til montering af mindst 4 sæt.

Afmontering af gamle dørgreb 60,- pr. sæt. 

   Alle priser er inkl. 25% moms.

Evt. p-afgifter betales til montøren.

Vores Email-adresse
Hvis du har spørgsmål eller kommentarer er du velkommen til at sende os en email på denne adresse: post@fs-dorgreb.dk.